Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Binanın dâhilinden aşağıya doğruca inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok kesif kontralaşılan yangın merdivenleridir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı kapıların meslek kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu ayar ahşap bapnın yasak olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını hayatımızın önemli bir parçkakımı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Ekseri yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Bu tür yangın merdiveninin yapı taşı özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven aklık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut güzel duyu küşümların bir faktör başüstüneğu binalar derunin uygun hale getirir.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen konstrüksiyonlabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler daha az maliyeti ve arsa kaybının daha az olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan güçlü olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde Yangın Merdiveni Kapısı 50 kişiden çokça beşer evetşıyor ise yangın bapsı gidiş yönüne selim açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page